Zásady ochrany osobních údajů

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • A T R I U M , s. r. o. 
  • IČ: 49454960
  • Sídlo: Strakonická 1056, 341 01 Horažďovice

Kontaktní e-mail: info@atrium.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mailovou adresu a telefon.
  • Poptávka po katalogu: jméno, e-mail, telefon, adresu a PSČ.
 

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě jednání o budoucím smluvním plnění, abych mohl zodpovědět váš dotaz nebo poptávku.
  • Poptávka po katalogu: pro zaslání firemní katalogu na uvedenou adresu a mohli zjistit doplňující informace.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Kontaktní formulář: do odvolání vašeho souhlasu (než si vyžádáte výmaz).
  • Poptávka po katalogu: do odvolání vašeho souhlasu (než si vyžádáte výmaz).
 

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • A T R I U M ,  s. r. o. (IČ: 49454960, DIČ: CZ49454960, se sídlem Strakonická 1056, 341 01 Strakonice), která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25. 5. 2018.